Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Aanbieding Warmte Garantie Abonnement

Geachte heer/mevrouw, 

Hierbij doen wij u een voorstel voor een Warmte Garantie Abonnement, hierbij bent u gegarandeerd van een 24 uurs service en storingsdienst en kunt u zelf aangeven in welke periode van het jaar u het onderhoud aan uw cv ketel wil hebben uitgevoerd. 
Daar de technologische ontwikkeling van de huidige generatie cv ketels snel gaat en conditie gericht onderhoud meer passend is dan onderhoud uitvoeren op basis van tijd doen wij u hierbij een voorstel wat meer aansluit op deze cv ketels. 
Vriendelijk willen wij u vragen het Warmte Garantie Abonnement goed te lezen. 

Indien akkoord dan verzoeken wij u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en te tekenen. Door van uw handtekening een foto te maken en deze toe te voegen aan het daarvoor bestemde upload veld, maakt u de aanvraag compleet.

Wij bedanken u voor uw aanvraag en hopen deze aanbieding aan uw verwachting voldoet. 

Met vriendelijke groet, 

Kimenai Installatiebeheer bv 

Ruud Kimenai

Warmte Garantie Abonnement aanvragen

Kosten

U betaalt 1x per jaar een vast bedrag van € 78,50 of u betaalt per maand € 7,52 middels automatische incasso.

Algemene bepalingen

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC).
Deze voorwaarden kunt u hier bekijken.

Indien gewenst kunnen wij u deze op papier toezenden. 

Contractverlenging

Dit contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, met natuurlijk de mogelijkheid tot verlengen. Indien één van de partijen dit contract niet wenst te verlengen of deze partij wenst het contract te herzien, kan deze overeenkomst vanaf één jaar na de ingangsdatum schriftelijk worden opgezegd of worden herzien met een opzegtermijn van tenminste één maand. 

Prijscorrecties

De contractprijs kan jaarlijks worden aangepast gebaseerd op de indexcijfers van lonen in de installatiebedrijven. 

Betaling 

Facturering vindt plaats bij aanvang van het contract en elk opvolgend jaar. Voor betaling ontvangt u van ons een factuur, deze dient u binnen 14 dagen te betalen. Indien u kiest voor automatische incasso zullen wij deze maandelijks innen. 
Wij vertrouwen erop u hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan die u een zorgeloze verwarmingsinstallatie en/of warmwater installatie garandeert. 
Wanneer u zich kunt vinden in onze aanbieding verzoeken wij u één van onderstaande opties te selecteren. Vul vervolgens de gegevens zo volledig mogelijk in. 

Wij zien uw opdracht met belangstelling tegemoet!

Genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve