Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Was u klant bij Coenders in Zutphen?

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen is een mooi familie bedrijf wat 85 jaar bestaat afgelopen maand failliet gegaan. Dat dit zeer triest is voor de familie Coenders en haar medewerkers behoeft denk ik geen nadere toelichting. Het snelle veranderende economische speelveld waarin wij ons in bevinden maakt het ook niet altijd makkelijk.

Gelukkig kunnen wij u melden dat wij een groot deel van de (oud) medewerkers van Coenders bereid hebben gevonden om bij ons bedrijf in dienst te komen. Goede vakmensen zijn moeilijk te vinden en zijn de sleutel naar goede dienstverlening als het gaat om u installatieaanleg en onderhoud.

Maar wie is Kimenai Installatiebeheer BV uit Warnsveld ?

Ons bedrijf is relatief jong , bestaat uit 35 gemotiveerde deskundige medewerkers en samen realiseren en of onderhouden wij vele werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Kimenai installatie beheer BV  ontwerpt, realiseert en beheert installaties met als uitgangspunt  verlaging van exploitatie kosten voor onze klant met het besef dat wij verantwoordelijk zijn voor hetgeen onze kostbare  aarde ons te bieden heeft.

Wij streven ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit deze visie vertrouwd met elkaar om te gaan. Wij gaan actief op zoek  naar wederkerigheid in de relatie door ons actief  te onderscheiden in vakkennis en het aanbieden en benutten van vernieuwende technieken. Het streven is kort samengevat in de slogan

‘Samen Vertrouwd Sterker”  

Met de uitbreiding van ons team door het in dienst treden van de medewerkers van Coenders bij Kimenai Installatiebeheer bv vertrouwen wij erop dat de dienstverlening aan u hetzelfde blijft en aan ons de taak dit nog beter te doen! Klanten koop je namelijk niet , deze moet je verdienen.

Daar wij geen onderdeel uitmaken van Abel&CO en er andere onderhoudsvormen op na houden verwijzen wij u naar ons  Warmte Garantie Abonnement    zoals deze bij het merendeel van onze huidige klanten wordt toegepast. Genoemde abonnement heet bij Abel&Co service plus en kost daar € 74,16 per jaar. Ons Warmte Garantie Abonnement kost voor 2020  € 73,36 per jaar.

Wij hopen ondanks deze verandering dat u bereid bent deze overstap te maken zodat u de vertrouwde gezichten weer terug ziet en wij er weer fijne klanten bij krijgen.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie