Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Warmte Garantie Abonnement.

Een Warmte Garantie Abonnement bij Kimenai Installatiebeheer BV.

Ons bedrijf is relatief jong , bestaat uit 35 gemotiveerde deskundige medewerkers en samen realiseren en of onderhouden wij vele werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Kimenai installatie beheer BV  ontwerpt, realiseert en beheert installaties met als uitgangspunt  verlaging van exploitatie kosten voor onze klant met het besef dat wij verantwoordelijk zijn voor hetgeen onze kostbare  aarde ons te bieden heeft.

Wij streven ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit deze visie vertrouwd met elkaar om te gaan. Wij gaan actief op zoek  naar wederkerigheid in de relatie door ons actief  te onderscheiden in vakkennis en het aanbieden en benutten van vernieuwende technieken. Het streven is kort samengevat in de slogan

‘Samen Vertrouwd Sterker”  

Met de uitbreiding van ons team door het in dienst treden van de medewerkers van Coenders bij Kimenai Installatiebeheer bv vertrouwen wij erop dat de dienstverlening aan u hetzelfde blijft en aan ons de taak dit nog beter te doen! Klanten koop je namelijk niet , deze moet je verdienen.

Daar wij geen onderdeel uitmaken van Abel&CO en er andere onderhoudsvormen op na houden verwijzen wij u naar ons  Warmte Garantie Abonnement    zoals deze bij het merendeel van onze huidige klanten wordt toegepast. Ons Warmte Garantie Abonnement kost voor 2021  € 75,12 per jaar.

Wij hopen ondanks deze verandering dat u bereid bent deze overstap te maken zodat u de vertrouwde gezichten weer terug ziet en wij er weer fijne klanten bij krijgen.

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve