Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Fitness centrum Sjáhto te Laren

Op bijgeplaatste afbeeldingen ziet u de oude  warmtapwaterinstallatie en de  door ons nieuw geplaatste HR boiler van AO Smith. In de oude situatie hingen er drie boilers van 120 liter waarvan twee elektrische boilers en een indirect gestookt boiler d.m.v. een HR cv ketel.

Helaas is het zo geweest dat de oude HR ketel nooit als HR ketel heeft kunnen functioneren i.v.m. de hoge gevraagde tapwater tempertuur t.b.v.het douchewater.

Wij hebben twee hoofdmaatregelen genomen die gaan leiden tot een besparing van 35% op het huidige energieverbruik.

1. De HR boiler dus zuinige opwekking.

2. Volumestroombegrenzers in de douches die onnodig veel water en dus energie gebruikten.

De aanloop naar de juiste instellingen ging niet vanzelf maar het resultaat mag er zijn.

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve