Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Fitness centrum Sjáhto te Laren

Op bijgeplaatste afbeeldingen ziet u de oude  warmtapwaterinstallatie en de  door ons nieuw geplaatste HR boiler van AO Smith. In de oude situatie hingen er drie boilers van 120 liter waarvan twee elektrische boilers en een indirect gestookt boiler d.m.v. een HR cv ketel.

Helaas is het zo geweest dat de oude HR ketel nooit als HR ketel heeft kunnen functioneren i.v.m. de hoge gevraagde tapwater tempertuur t.b.v.het douchewater.

Wij hebben twee hoofdmaatregelen genomen die gaan leiden tot een besparing van 35% op het huidige energieverbruik.

1. De HR boiler dus zuinige opwekking.

2. Volumestroombegrenzers in de douches die onnodig veel water en dus energie gebruikten.

De aanloop naar de juiste instellingen ging niet vanzelf maar het resultaat mag er zijn.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie