Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Warmte Garantie Abonnement

Met het Warmte Garantie Abonnement ontzorgt Kimenai Installatiebeheer BV u. Door tijdig onderhoud te plegen aan uw installatie voorkomt u problemen en hoge reparatiekosten. Het zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid. Ook wordt er tijdens het onderhoud gelet op de instellingen van de installatie om zodoende het rendement van de installatie te verhogen.

Warmte Garantie Abonnement

Op basis van de technische status van uw cv-ketel, en/of voorschrift van de fabrikant, verzorgen wij tweejaarlijks de onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten. De materialen die gebruikt worden voor het vervangen van onderdelen, het verhelpen van storingen, het repareren van defecte installatieonderdelen, alsmede het hiervoor benodigde arbeidsloon, worden separaat aan u doorberekend.

Inspectie / onderhoudswerkzaamheden van uw installatie

  • Inspectie / onderhoud volgens voorschrift van de fabrikant.
  • Indien noodzakelijk het afstellen van de juiste gasdruk.
  • Reinigen van de diverse onderdelen.
  • Indien nodig reinigen brander, warmtewisselaar en ventilator.
  • Onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd tijdens dag uren.

Niet tot de onderhoudswerkzaamheden hoort

  • Het reinigen van bouwkundige schoorsteenkanalen (indien gewenst of noodzakelijk kunnen wij dit wel voor u verzorgen)
  • Het ontkalken van de tapspiraal in een cv-ketel met warmwater voorziening

Storingen aan uw installatie

  • Tussentijdse storingen aan de omschreven verwarmingsapparatuur zullen zo spoedig mogelijk na melding worden verholpen.
  • Bij water- of gaslekkages worden storingen 24/7 verholpen.

In combinatie met het Warmte Garantie Abonnement

  • Reinigen van uw ventilatie afzuigbox meegenomen wordt zodat in een arbeidsgang u weer minimaal twee jaar vooruit kunt

Warmtepompen

Voor meer informatie over het onderhoud van uw warmtepomp vragen wij u contact met ons op te nemen.

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve