Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Warmte garantie abonnement

Met het warmte garantie abonnement wil Kimenai Installatiebeheer u ontzorgen. Op basis van de technische status en de voorschriften van de fabrikant plegen wij preventief onderhoud aan uw installatie. Door tijdig onderhoud te plegen aan uw installatie voorkomt u problemen en hoge reparatiekosten oftewel het zorgt voor veiligheid. Tevens wordt er tijdens het onderhoud gelet op de instellingen van de installatie om zodoende het rendement van de installatie te verhogen. 

Op dit moment hebben wij een speciale actie: bij meer dan 6 Warmte Garantie Abonnementen in uw straat kunnen wij u een korting verlenen van 10% op het abonnement!
Hieruit vloeien dan meerdere winnaars! Namelijk, u bent goedkoper uit, er zijn minder verkeersbewegingen (goed voor onze aarde) en wij hebben werkgelegenheid in Lochem.

Op onderstaande kaart ziet u het aantal Warmte Garantie Abonnementen in uw straat.

Wilt u ook gebruik maken van deze mooie actie? Vraag dan geheel vrijblijvend per mail of telefonische een offerte aan voor ons Warmte Garantie Abonnement.

Uiteraard mag u ons ook bellen voor meer informatie, wij staan u bijzonder graag te woord.

Toch een storing? Bel dan 0575-200020 en wij helpen u graag verder!

De mening van onze klanten

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie