Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Kimenai projecten

NL doet 2019 weer een geweldig initiatief

Ook in 2019 heeft Kimenai Installatiebeheer bv in samenwerking met stichting Walhalab , de gemeente Zutphen, Lea Dasbergschool , ouders en kinderen een prachtige invulling gegeven aan NL doet 2019

Bekijk project

CE studio Almere

Opnames "Paul Pakt uit" met ondersteuning van Kimenai Installatiebeheer bv

Bekijk project

Gemeentehuis Zutphen

Plaatsen nieuwe luchtbehandelingskast, koelmachine en dry-cooler op het dak van het gemeentehuis te Zutphen. Tweede fase wordt de inpassing van een warmtekoude opslagsysteem in de bodem. (WKO) Augustus 2017

Bekijk project

Vrije School De Zonnewende Zutphen

Renovatie Vrijschool De Zonnewende te Zutphen 2017

Bekijk project

Proceskoeling Dumocom

In augustus 2015 heeft Kimenai Installatiebeheer BV de opdracht gekregen voor de realisatie van een energiezuinig koelsysteem t.b.v. het blaasproces voor het maken van plastic flessen.

Bekijk project

Nijland BV

In november 2015 heeft Kimenai Installatiebeheer BV de opdracht gekregen van Nijland BV om de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te verzorgen voor de nieuwe productiehal met kantoor t.b.v. vegetarische producten

Bekijk project

Aanleg zonnepark Safan

200 zonnepanelen op het dak van Safan.

Bekijk project

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie