Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Kimenai projecten

NL doet 2019 weer een geweldig initiatief

Ook in 2019 heeft Kimenai Installatiebeheer bv in samenwerking met stichting Walhalab , de gemeente Zutphen, Lea Dasbergschool , ouders en kinderen een prachtige invulling gegeven aan NL doet 2019

Bekijk project

CE studio Almere

Opnames "Paul Pakt uit" met ondersteuning van Kimenai Installatiebeheer bv

Bekijk project

Gemeentehuis Zutphen

Plaatsen nieuwe luchtbehandelingskast, koelmachine en dry-cooler op het dak van het gemeentehuis te Zutphen. Tweede fase wordt de inpassing van een warmtekoude opslagsysteem in de bodem. (WKO) Augustus 2017

Bekijk project

Vrije School De Zonnewende Zutphen

Renovatie Vrijschool De Zonnewende te Zutphen 2017

Bekijk project

Proceskoeling Dumocom

In augustus 2015 heeft Kimenai Installatiebeheer BV de opdracht gekregen voor de realisatie van een energiezuinig koelsysteem t.b.v. het blaasproces voor het maken van plastic flessen.

Bekijk project

Nijland BV

In november 2015 heeft Kimenai Installatiebeheer BV de opdracht gekregen van Nijland BV om de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te verzorgen voor de nieuwe productiehal met kantoor t.b.v. vegetarische producten

Bekijk project

Aanleg zonnepark Safan

200 zonnepanelen op het dak van Safan.

Bekijk project

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve