Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Technisch beheer

Technisch beheer

Kimenai Installatiebeheer BV is een innovatieve vertrouwde installateur die kennis heeft van verantwoord beheer van gebouw gebonden installaties. Door ons te verdiepen in het primaire proces van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om praktisch te ontzorgen in combinatie met exploitatieverlaging door slimme toepassingen met weinig techniek (installminderen) en grote functionaliteit.  Hierbij ligt de focus op hoge bedrijfszekerheid en lage kosten in combinatie met een warme service.

Kimenai Installatiebeheer BV is een warm voorstander van ketenintegratie daar waar eventueel de kennis ontbeert zoeken wij partners die deel willen nemen in een model wat ketenintegratie bevorderd. Dit met als uitgangspunt “Samen Vertrouwd Sterker”  Op deze wijze kunnen onze opdrachtgevers, die een belangrijk onderdeel van de keten zijn, profiteren van een  enthousiaste club mensen die gemeenschappelijk slimme zaken ontwikkelen die ten goede komen aan een lagere exploitatielast van het vastgoed en minder verbruik van grondstoffen.

Exploitatie

De kosten die gemoeid zijn met het energiegebruik van een gebouw zijn een substantieel onderdeel van de kosten die gemoeid zijn t.b.v. het technisch onderhoud. Door hier proactief op te sturen en zodoende ook het verbruik te beïnvloeden zijn wij steeds meer in staat concrete resultaat verplichtingen aan te gaan voor een langere periode. Doelstelling van deze benadering is Energie+Onderhoud= 2 maar moet worden Energie+Onderhoud=1 Wij zijn graag bereid u hierover vrijblijvend te informeren.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie