Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Duurzaam

Duurzaamheid (Installminderen)

Als er een thema is waar onze kernwaarde “Samen Vertrouwd Sterker” tot uitdrukking kan komen is het wel Duurzaamheid!

De spanning tussen economische groei op de korte termijn en de prijs die we daarvoor betalen op de langer termijn neemt steeds verder toe. De biodiversiteit daalt, grondstoffen, olie, gas en  water worden steeds schaarser, de gevolgen van klimaat veranderingen dreigen een financiële molensteen om onze nek te worden. Natuurlijk kunnen wij niet van de een op de andere dag afscheid nemen van fossiele brandstoffen maar we kunnen wel met elkaar een stip op de horizon zetten op dit proces te versnellen.

Doet u met ons mee?

Wij staan niet meer aan  de vooravond van deze transitie, deze is zojuist begonnen. De technologische ontwikkelingen gaan hard en er zijn al vele mogelijkheden die voor u interessant zijn om aan te haken op deze nieuw technologieën.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Kimenai  Installatiebeheer BV is Installminderen (consuminderen) het sleutelwoord . Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij klimaatechnische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de verspilling van grondstoffen omlaag moet en hiermee ook de exploitatiekosten van onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak. 

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve