Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Data

Data

Uw datanetwerk is de communicatie ader van het gebouw en vormt de basis binnen uw bedrijf of instelling. Het netwerk dient  betrouwbaar, stabiel en veilig te zijn zodat  uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en dat iedereen snel effectief en met plezier gebruik kan maken van de automatisering. Door het combineren en toepassen van de juiste categorie netwerken, glasvezel of draadloos kunnen wij samen met u anticiperen op deze snel veranderende ICT wereld.

Bent u voornemens een ICT netwerk aan te schaffen of uit te breiden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie