Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Gebouwbesturingssystemen

Gebouwbesturingssystemen of ook wel gebouwautomatisering genoemd.

Waar vroeger de verlichting, verwarming, ventilatie en ICT installatie allemaal afzonderlijk onafhankelijk van elkaar functioneerde is er nu door toepassing van nieuwe technologieen volledige intergratie (koppeling) mogelijk. Met andere woorden technisch is er al veel mogelijk maar wat is de dagelijkse praktijk en wat bied het de gebruiker meer?

Vast staat dat deze techniek, installaties onderling met elkaar laat praten waardoor er grote energiebesparingen mogelijk zijn. Ook neemt het comfort en gebruikersgemak toe waardoor het bedienen van de installaties zelfs mogelijk wordt vanuit uw vakantie bestemming.

Aandachts gebieden voor deze ontwikkelingen zijn de vele aanbieders met verschillende besturingstechnieken, teveel toepassing van (te)veel techniek waarmee  onnodig veel kosten en grondstof verspilling gepaard gaan.

Kimenai Installatiebeheer BV ziet het als haar opdracht om voor u  als filter te dienen om enerzijds de bomen door het bos te blijven zien en u te helpen de juiste keuze te maken als het gaat om met zo weinig mogelijk techniek (Installminderen) en geld een sobere installatie te bieden met hoge functionaliteit!

Hoe wij dat doen, ervaar het zelf!

Neem vrijblijvend contact op om u hierover nader te informeren.

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve