Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Energie Monitoring

Gebouwbesturingssystemen

Gebouwbesturingssystemen of ook wel gebouwautomatisering genoemd.

Waar vroeger de verlichting, verwarming, ventilatie en ICT installatie allemaal afzonderlijk onafhankelijk van elkaar functioneerde is er nu door toepassing van nieuwe technologieen volledige intergratie (koppeling) mogelijk. Met andere woorden technisch is er al veel mogelijk maar wat is de dagelijkse praktijk en wat bied het de gebruiker meer?

Vast staat dat deze techniek, installaties onderling met elkaar laat praten waardoor er grote energiebesparingen mogelijk zijn. Ook neemt het comfort en gebruikersgemak toe waardoor het bedienen van de installaties zelfs mogelijk wordt vanuit uw vakantie bestemming.

Aandachts gebieden voor deze ontwikkelingen zijn de vele aanbieders met verschillende besturingstechnieken, teveel toepassing van (te)veel techniek waarmee  onnodig veel kosten en grondstof verspilling gepaard gaan.

Kimenai Installatiebeheer BV ziet het als haar opdracht om voor u  als filter te dienen om enerzijds de bomen door het bos te blijven zien en u te helpen de juiste keuze te maken als het gaat om met zo weinig mogelijk techniek (Installminderen) en geld een sobere installatie te bieden met hoge functionaliteit!

Hoe wij dat doen, ervaar het zelf!

Neem vrijblijvend contact op om u hierover nader te informeren.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie