Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Sanitair

Sanitair

Kimenai Installatiebeheer BV is ervaren in het realiseren van sanitaire installaties waarbij veel oog is voor esthetica en functionaliteit. De bijbehorende toe en afvoerleidingen worden ontworpen volgens de bijbehorende NEN publicaties.

Tevens is er veel ervaring  op het gebied van voorkomen en terugdringen van  legionella problematiek in de bestaande gebouwen. De uitvoerende werkzaamheden worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Het legionella beheersplan en de keuringen geschied door derden i.v.m. onafhankelijke toetsing.

Heeft u een eenvoudig of lastig sanitair vraagstuk?

Wij helpen u graag verder!

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie