Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Elektrotechniek

Elektrotechniek

Kimenai installatiebeheer BV is ervaren in het ontwerpen, realiseren en beheren van elektrotechnische installaties. Onze collega’s zijn ervaren en hebben de technische knowhow om goed te adviseren. U heeft daarmee één aanspreekpunt voor licht- en krachtinstallaties, verlichtingssystemen, noodstroomvoorzieningen, beveiligings-,  zwakstroom-, en  communicatie installaties.

Domotica of gebouwautomatisering is een niet meer weg te denken snelle ontwikkeling die het leven in een gebouwde omgeving snel doet veranderen.

Met een domoticasysteem bedient en beheert u eenvoudig centraal alle functies in een gebouw, zoals de verlichting, verwarming, ventilatie, beeld/geluidsinstallatie en communicatiesystemen. Dit kan met behulp van een touchscreen, tablet of smartphone. Deze vorm van gebouwautomatisering zetten we actief in om energie te besparen en tegelijkertijd het gebouw veiliger en comfortabeler te maken.

Denk niet: ik woon in een bestaand huis, dus zo’n systeem is niets voor mij. Nieuwbouwprojecten zijn natuurlijk ideaal om automatisering te integreren. Maar domotica kan op iedere schaal worden toegepast: in kleine en grote projecten en in nieuwbouw en bestaande panden. Zeker als u verbouwingsplannen heeft, maar ook als u simpelweg meer comfort en luxe in uw bestaande woning wilt hebben, is het interessant om met ons te praten.

Mogelijk heeft u een deel van de techniek zelfs al in huis. Misschien heeft u al garagedeuren met afstandsbediening of automatische rolluiken. Uw tv heeft zeker al een afstandsbediening, en uw audio waarschijnlijk ook. Nog niet alle, maar steeds meer apparaten zijn tegenwoordig voorzien van het internationale communicatieprotocol KNX. Dat opent tal van nieuwe mogelijkheden voor gebouwautomatisering. Eenvoudig, gemakkelijk en precies afgestemd op uw wensen.

De een kiest voor eenvoudige standaardinstellingen en voor simpele bediening via schakelaars of tastsensoren. De ander wil juist veel zelf kunnen regelen en kiest voor een Touch screen display waarmee hij de hele woning centraal kan besturen en zelf instellingen kan aanpassen. Een display dat bijvoorbeeld ‘s ochtends bij het ontbijt al vertelt wat voor weer het wordt en waar de verlichting, zonwering en temperatuur geregeld kunnen worden. Of waarmee je de lichten, gordijnen en rolluiken zo kunt programmeren dat het tijdens je vakantie lijkt alsof er gewoon iemand thuis is.

Domotica biedt ook uitkomst voor de groeiende groep ouderen die graag zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen. Wij bieden tal van technische oplossingen waarmee u simpel, rustig en veilig kunt blijven genieten van uw eigen vertrouwde omgeving.

Benieuwd of dit wat voor zou kunnen zijn?

Graag zijn wij u van dienst om hier over meer te vertellen.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie