Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Energetisch renoveren

Energetisch renoveren

Met Kimenai Installatiebeheer BV wordt het energetische renoveren voor iedereen aantrekkelijk. De ervaring leert ons nu al dat de helft van onze energielast is te kapitaliseren en te gebruiken is voor de inzet van duurzame zuinige installaties. Met de snelle veranderende  technologische ontwikkelingen zal dit aandeel alleen maar toenemen.

Wij spreken dan ook niet meer over terugverdientijden maar over huisvestingslasten, tenslotte weet u nu ook niet wat de terugverdientijd van een kolencentrale is. Kimenai Installatiebeheer BV bied dan ook Warmte en comfort! .

Kortom we krijgen veel winnaars! De eigenaar door lagere energiekosten en meer comfort, de overheid kan een deel van zijn ambities waar maken, de economie vaart er wel bij en de aarde wordt weer wat groener.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie