Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Duurzaam zonnepanelen

Duurzaam

Duurzaamheid (Installminderen)

Als er een thema is waar onze kernwaarde “Samen Vertrouwd Sterker” tot uitdrukking kan komen is het wel Duurzaamheid!

De spanning tussen economische groei op de korte termijn en de prijs die we daarvoor betalen op de langer termijn neemt steeds verder toe. De biodiversiteit daalt, grondstoffen, olie, gas en  water worden steeds schaarser, de gevolgen van klimaat veranderingen dreigen een financiële molensteen om onze nek te worden. Natuurlijk kunnen wij niet van de een op de andere dag afscheid nemen van fossiele brandstoffen maar we kunnen wel met elkaar een stip op de horizon zetten op dit proces te versnellen.

Doet u met ons mee?

Wij staan niet meer aan  de vooravond van deze transitie, deze is zojuist begonnen. De technologische ontwikkelingen gaan hard en er zijn al vele mogelijkheden die voor u interessant zijn om aan te haken op deze nieuw technologieën.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij Kimenai  Installatiebeheer BV is Installminderen (consuminderen) het sleutelwoord . Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij klimaatechnische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de verspilling van grondstoffen omlaag moet en hiermee ook de exploitatiekosten van onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak. 

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie