Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Energie Monitoring

Energie Monitoring

Energie besparen door gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik

Duurzaamheid staat bij elk bedrijf hoog op de agenda. Wilt u zoveel mogelijk energiekosten besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Energiemonitoring geeft u online inzicht in uw energieverbruik. U ziet direct welke apparaten de meeste energie verbruiken en waar u energie kunt besparen. Bovendien ziet u meteen wat de effecten zijn van de besparingsmaatregelen die u neemt.

Energiemonitoring in de praktijk

Een winkelketen wil graag duurzamer werken en kosten besparen door te bezuinigen op energieverbruik. Het online dashboard geeft aan dat het energieverbruik op zaterdag en zondag hoger is dan de rest van de week. Dat blijkt te komen doordat de instellingen van de klimaatinstallatie in het weekend niet goed zijn afgesteld. Op de locatie zelf hoeft de gebruiker hier niets van te merken, maar energiemonitoring maakt het probleem inzichtelijk! Het aanpassen van de instellingen leverde direct resultaat op.

Energie advies door experts

Kimenai Installatiebeheer BV werkt voor diverse opdrachtgevers. Van retailketens tot scholen en van industrieën tot vastgoedbeheerders. Onze energie experts  komen graag bij u langs voor het maken van een energiescan. Hierdoor krijgt u verder inzicht in uw energieverbruik en de mogelijke besparingsmogelijkheden. Vaak kunt u al door simpele aanpassingen veel kosten besparen. Indien gewenst, begeleiden wij u vervolgens bij het monitoren van uw data, het signaleren van onregelmatigheden en het op orde brengen van uw energiestromen. Dit noemen wij energiemanagement.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie