Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Energie Monitoring

Energie besparen door gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik

Duurzaamheid staat bij elk bedrijf hoog op de agenda. Wilt u zoveel mogelijk energiekosten besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Energiemonitoring geeft u online inzicht in uw energieverbruik. U ziet direct welke apparaten de meeste energie verbruiken en waar u energie kunt besparen. Bovendien ziet u meteen wat de effecten zijn van de besparingsmaatregelen die u neemt.

Energiemonitoring in de praktijk

Een winkelketen wil graag duurzamer werken en kosten besparen door te bezuinigen op energieverbruik. Het online dashboard geeft aan dat het energieverbruik op zaterdag en zondag hoger is dan de rest van de week. Dat blijkt te komen doordat de instellingen van de klimaatinstallatie in het weekend niet goed zijn afgesteld. Op de locatie zelf hoeft de gebruiker hier niets van te merken, maar energiemonitoring maakt het probleem inzichtelijk! Het aanpassen van de instellingen leverde direct resultaat op.

Energie advies door experts

Kimenai Installatiebeheer BV werkt voor diverse opdrachtgevers. Van retailketens tot scholen en van industrieën tot vastgoedbeheerders. Onze energie experts  komen graag bij u langs voor het maken van een energiescan. Hierdoor krijgt u verder inzicht in uw energieverbruik en de mogelijke besparingsmogelijkheden. Vaak kunt u al door simpele aanpassingen veel kosten besparen. Indien gewenst, begeleiden wij u vervolgens bij het monitoren van uw data, het signaleren van onregelmatigheden en het op orde brengen van uw energiestromen. Dit noemen wij energiemanagement.

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve