Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Klimaat

Klimaat

Klimaatinstallaties

Bij Kimenai Installatiebeheer BV leggen wij nadrukkelijk het accent  op het ontwerp van de klimaat installaties waarbij Installminderen (consuminderen)het sleutelwoord is. Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij klimaatechnische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de verspilling van grondstoffen omlaag moet en hiermee ook de exploitatiekosten van onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie