Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Aanvraag Warmte Garantie Abonnement


  Machtiging doorlopende SEPA incasso:

  Gegevens Incassant:

  Naam Kimenai Installatiebeheer BV
  Adres Rijksstraatweg 59
  Postcode en plaats 7231 AC Warnsveld
  Incassant - id NL21ZZZ060393620001

  Bij de keuze voor een maandelijkse incasso geeft u, door ondertekening van onderstaand formulier, toestemming aan:

  • Kimenai Installatiebeheer BV om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en
  • Uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Kimenai Installatiebeheer BV

  Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  Vul onderstaande velden zowel bij maandelijkse als bij een jaarlijkse incasso in

  Alle velden met een * zijn verplicht. De gegevens die u hier invult gebruiken wij uitsluitend voor onze administratie.

  De mening van onze klanten

  "20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

  Fam. Bloch uit Lochem

  "6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

  Hennie en Dik Brokken.

  " In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

  Familie Visser uit Warnsveld

  "20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

  Joke en Freek Roenhorst-Jansen

  "Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

  Fam. van Maanen te Lochem

  "We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

  Fam. Van 't Erve