Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

All-electric woningen plan Helbergen te Zutphen 2017

KImenai installatiebheer bv gaat in samenwerking met Attika Architecten en aannemersbedrijf Peters, Kappert en Dijkman de eerste All electric (gasloos)woningen bouwen op het plan Helbergen te Zutphen.

De nieuw te bouwen woningen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor verwarmen met een warmtepomp die zijn energie voor een belangrijk deel uit de bodem haalt eenvoudig is te realiseren.

De woningen worden tevens voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte terugwinning en vochtoverdracht zodat ook in de winter het klimaat aangenaam blijft.

Kimenai Installatiebeheer bv bedankt de betrokken particulieren opdrachtgevers voor de keuzes die zij hebben gemaakt in het kader van duurzaam bouwen.


De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie