Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

De Waterstof cv ketel nu in 2021 geplaatst

In opdracht van KIWA , Alliander en samenwerking met Remeha en Lochem Energie hebben wij de eerste 100% Waterstof cv ketel van Remeha geplaatst in de demo woning welke op het terrein van KIWA is gebouwd. Doel van deze demo woning is dat de hier opgedane kennis gedeeld gaat worden met de marktpartijen zodat implementatie in het veld soepel verloopt. Dit project is de voorloper van het verduurzamen van een aantal monumentale woningen in de gemeente Lochem die gedurende voor een periode van drie jaar overgaan op Waterstof. Uiteraard wel in de volgorde van eerst de vraag beperken en de rest aanvullen met zo min mogelijke inzet van fossiele brandstoffen. Waterstof is hierin van grote betekenis.

Wij zijn ontzettend trots dat wij als kleine marktpartij deze klus hebben mogen uitvoeren en op deze wijze een bijdrage leveren aan de energietransitie.

De mening van onze klanten

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve