Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Na Archipel gaat ook Stichting SKBG het onderhoud voor 6 jaar uitbesteden....

De Stichting SKBG welke verantwoordelijk is voor 13 basis scholen in de regio heeft besloten Kimenai Installatiebeheer per 1 januari de opdacht te gunnen voor het onderhoud en beheren van al haar klimaatinstallaties gedurende een periode van 6 jaar. 

Dit is een prachtige aanvulling op de reeds ontvangen opdracht voor het beheer en onderhoud van 15 scholen van Stichting Archipel in Zutphen.

Deze stap is voor ons aanleiding om samen te kijken naar maatregelen waarbij het gebruik van fossiele bradnstoffen kan worden terug gedrongen. 

Wij bedanken het bestuur en en directie van SKBG voor het vertrouwen en hopen met alle scholen een goede band op te bouwen.

Dit is nou een echt goed voorbeeld van duurzaam samenwerken in de regio!!

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie