Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

NEN 3140 inspecties volgens de Criteria voor Toezicht

In april 2015 is Kimenai Installatiebeheer bv bevoegd om NEN 3140 inspecties uit te voeren volgens de Criteria voor Toezicht.

Vanuit de ARBO wet zijn werkgevers verplicht om deze norm te implementeren. In de praktijk betekent dat u uw elektrische installaties en elektrische gereedschap periodiek moet laten keuren.De frequentie hiervan wordt bepaald aan de hand van de RI&E.

Onze veiligheids inspectie wordt vertaald naar een gestandaardiseerd overzichtelijk rapport waarmee u uw NEN 3140 inspanningen kunt aantonen aan de arbeidsinspectie of verzekeraar.

Zeker zo belangrijk is dat u inzicht krijgt in de bedrijfszekerheid van uw installatie en de risco’s op bv brand t.g.v. kortsluiting e.d. tot een minimum wordt beperkt.

Voor meer informatie bel of mail gerust, wij staan u graag te woord.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie