Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Pillo Pak Eerbeek gunt per 1 januari 2018 Onderhoud en Beheer

Per 1 januari 2018 mag Kimenai Installatiebeheer bv  het totale onderhoud en beheer van de gebouwgebonden technische installaties van Pillo Pak te Eerbeek verzorgen. Na een fantastische en inspirerende rondleiding met onze mannen door de fabriek gaan we met elkaar vol vertrouwen een mooie samenwerking aan. E.e.a. gecoordineerd door Facility Solution bv uit Zutphen. Wij bedanken de heer M. Gieteling voor het vertrouwen en zien uit naar een mooie langdurige samenwerking!!


De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie