Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Van het gas af? Met de warmtepomp kan het!!

Het gebruik van fossiele brandstoffen wordt eindelijk aan banden gelegd en is een goede stap voorwaarts om onze aarde op een verantwoorde manier door te geven aan de generaties na ons.

De warmtepomp is een uitstekende vervanger voor de gasketel en zeker een mooi oplossing als ook de benodigde elektrische energie kan worden opgewekt door zonnepanelen! Zo kunt u geheel in uw eigen energiebehoefte voorzien.

Om warmtepompen op een correcte wijze te installeren en te onderhouden is het belangrijk dat onze medewerkers hiervoor opgeleid zijn en de aanwezige Freon gassen in de warmtepompen op een verantwoorde wijze verwerken. 

Op 17 mei j.l. zijn wij BRL100 gecertificeerd waardoor wij kunnen aantonen dat wij op een correcte wijze omgaan met de verwerking van F-gassen.  Dus ook u als consument bent dan verzekerd van vakkundig en milieubewuste verwerking van F-gassen! 


De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie