Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Zonnepanelen voor bewoners van Zutphen

Verheugd zijn we dat we door de selectiecommissie bestaande uit Gemeente Zutphen, Energie Zutphen en het Regionale Energieloket zijn geselecteerd als installateur voor de aanleg van zonnepanelen bij de bewoners van de gemeente Zutphen. Hierbij zal Zutphen in drie delen worden opgesplitst en benaderd. Te beginnen bij Zutphen Zuid, Oost en dan Warnsveld. Voor meer informatie www.Zutphenenergie.nl en dan klikken op foto Zonnepanelenactie Zutphen Zuid

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie