Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Nijland BV

Vegetarische producten van Nijland BV uit Goor

In november 2015 heeft Kimenai Installatiebeheer BV de opdracht gekregen van Nijland BV om de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te verzorgen voor de nieuwe productiehal met kantoor t.b.v. vegetarische producten. Het betreft hier o.a. het verzorgen van alle aansluitleidingen in de vorm van water-, riolering-, perslucht- en gasleidingen alsmede de totale elektrotechnische installatie.

Een zeer uitdagende klus die in hoog tempo wordt  gerealiseerd onder deskundige leiding van  aannemersbedrijf Paalman & Tempelman uit Holten. Begin 2016 zullen de werkzaamheden worden afgerond.

Kimenai Installatiebeheer BV bedankt Marco Nijzink, Gert Jan scholten en Jan Nijkamp voor het vertrouwen en de bijzonder openhartige samenwerking.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie