Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Voordeeluitjes verhuisd naar Deventer

In opdracht van Freetime Company zijn we bezig met het leveren en monteren een nieuwe klimaat-, en elektrotechnische installaties te Deventer. Voordeeluitjes gaat straks een prachtig pand betrekken aan de Munsterstraat in Deventer. Na renovatie is het kantoorpand voorzien van een nieuw VRF systeem die het pand in kombinatie met een ventilatie installatie voorzien van een heerlijk klimaat. Tevens wordt het dak vol gelegd met 160 zonnepanelen zodat ook hier er een forse reductie is op het gebied van CO2 uitstoot. Prachtig dat klanten trouw zijn aan hun leveranciers wanneer ze nieuwe plannen maken!! uiteraard zijn wij hier dankbaar voor.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie