Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
MKB

MKB

Geeft uw winkel uw klanten een behaaglijk en comfortabel gevoel?

Teveel lampen met veel warmteproductie, een razend luchtgordijn en koud blazende airco’s allemaal herkenbare ervaringen in diverse winkels. Kan het anders?

Jazeker het kan anders, wij denken en doen graag mee om uw winkel energiezuinig en comfortabel te verwarmen en te koelen  zodat uw winkel een plek is waar het voor uw personeel en klanten prettig vertoeven is. Dit alles kan ook nog slimmer en efficiënter. En zou het niet  gemakkelijk zijn als uw verwarming automatisch werd geregeld, uw verlichting zelf rekening houdt met het daglicht en u security-systemen heeft die uw personeel een gevoel van optimale veiligheid geven?

Voorgenoemde mogelijkheden zijn allemaal te bedienen vanaf de I-phone of tablet, dus waar u ook bent , alles is bedienbaar en regelen op afstand. Dus comfort, de energievraag en de energietoevoer zijn altijd in balans en er gaat zo min mogelijk energie verloren. Als dan ook het onderhoud en beheer uitgevoerd wordt door kundige medewerkers van Kimenai Installatiebeheer BV dan  kunt u zich volledig richten op al die andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Wij helpen u graag enthousiast verder!

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie