Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

MKB

Geeft uw winkel uw klanten een behaaglijk en comfortabel gevoel?

Teveel lampen met veel warmteproductie, een razend luchtgordijn en koud blazende airco’s allemaal herkenbare ervaringen in diverse winkels. Kan het anders?

Jazeker het kan anders, wij denken en doen graag mee om uw winkel energiezuinig en comfortabel te verwarmen en te koelen  zodat uw winkel een plek is waar het voor uw personeel en klanten prettig vertoeven is. Dit alles kan ook nog slimmer en efficiënter. En zou het niet  gemakkelijk zijn als uw verwarming automatisch werd geregeld, uw verlichting zelf rekening houdt met het daglicht en u security-systemen heeft die uw personeel een gevoel van optimale veiligheid geven?

Voorgenoemde mogelijkheden zijn allemaal te bedienen vanaf de I-phone of tablet, dus waar u ook bent , alles is bedienbaar en regelen op afstand. Dus comfort, de energievraag en de energietoevoer zijn altijd in balans en er gaat zo min mogelijk energie verloren. Als dan ook het onderhoud en beheer uitgevoerd wordt door kundige medewerkers van Kimenai Installatiebeheer BV dan  kunt u zich volledig richten op al die andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Wij helpen u graag enthousiast verder!

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve