Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Onderwijs

Onderwijs

Sluiten uw gebouwinstallaties aan bij de belevingswereld van uw leerlingen?

Elke dag ontvangt uw school vele leerlingen en wordt er lesgegeven om leerlingen klaar te stomen voor een mooie toekomst. Een goed klimaat en goede verlichting in de klas heeft grote invloed heeft op de leerprestaties. Bovendien draagt een goed gebouw bij aan het comfort en welbevinden van leerlingen, personeelsleden en bezoekers. Kimenai Installatiebeheer BV  zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen technisch goed functioneren. Wij maken ons sterk voor gezonde klassen en efficiënte schoolgebouwen met optimale voorzieningen. Met de vele technische oplossingen die wij nu te bieden hebben kan het veel milieu-, en energie-,vriendelijker en dat dan ook nog eens tegen lagere exploitatiekosten daar wordt  iedereen toch blij van?

Ons bedrijf voert de slogan “Samen Vertrouwd Sterker” , wij zijn  een flexibele en betrouwbare partner voor de engineering, realisatie en het duurzaam beheren van uw onderwijsgebouw.

Wij helpen u graag duurzaam verder!

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie