Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Particulier

Particulier

Te hoge energierekening?

Belangrijke onderwerpen voor woningeigenaren zijn comfort en woongenot in relatie tot de woonlasten. Van de laatst genoemde is de financiële energielast een substantieel deel van de totale woonlast.

Niet alleen de hypotheek, maar ook de energierekening gaat de betaalbaarheid en waarde van een woning steeds meer bepalen. Grip op de ontwikkeling van de energiekosten is lastig, maar invloed uitoefenen op het verbruik zeer zeker wel! Kimenai Installatiebeheer BV is zeer ervaren op het gebied van het realiseren van energiebesparingsconcepten. Eenmaal begonnen met een energiebesparingsconcept dan wordt de combinatie van energie besparen in combinatie met woonhuis automatisering gewoon leuk om te doen.

Of het nu toepassingen zijn in uw badkamer, keuken of verwarming en verlichting, overal wordt energie verbruikt en kan het vaak veel slimmer. Leuke bijkomstigheid is dat al die zaken te koppelen zijn waardoor u met uw tablet of I-phone (bijna) alles op afstand kan besturen.

Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van alle voorkomende installaties in uw woonhuis. Hierbij zijn ook werkzaamheden zoals het aanbrengen van zinken dakgoten en dakbedekking inbegrepen.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie