Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Utiliteit

Het realiseren of renoveren van gebouwen is vaak een mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van de opdrachtgever (gebruiker) en haar vastgoed. De besluiten die in de ontwerpfase van projecten worden genomen zijn dus sterk bepalend voor de toekomst wat betreft Comfort, Efficiency en Exploitatie van het gebouw.

De laatst genoemde is een belangrijke weegfactor die betrekking heeft op kosten  over de totale levensduur van het vastgoed. Denk hierbij aan zo min mogelijk installaties (Installminderen) met hoge functionaliteit, minder verbruik van grondstoffen en het uitgeven van minder Euro’s per jaar aan het gebouw en energie!

Een ander belangrijk argument is dat wij ons verdiepen en daardoor begrijpen (ons inleven) in het primaire proces van de klant zodat wij door toevoeging van onze kennis u ontzorgen en waarde toevoegen!

Kimenai installatie beheer bv heeft een omvang waarbij slagvaardigheid kan worden gegarandeerd. Wij werken met kleine teams en zijn toegankelijk , denken mee en gaan voor een resultaatverplichting! U krijgt dus vanaf de prijsvorming tot aan de oplevering met één persoon te maken die het geheel aanstuurt en in samenwerking met andere bouwteampartners het project realiseert.

Heeft u bouw of renovatie plannen neem dan gerust vrijblijvend contact op en maak kennis met onze slogan Samen Vertrouwd Sterker u bent van harte welkom.

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve