Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Utiliteit

Utiliteit

Het realiseren of renoveren van gebouwen is vaak een mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van de opdrachtgever (gebruiker) en haar vastgoed. De besluiten die in de ontwerpfase van projecten worden genomen zijn dus sterk bepalend voor de toekomst wat betreft Comfort, Efficiency en Exploitatie van het gebouw.

De laatst genoemde is een belangrijke weegfactor die betrekking heeft op kosten  over de totale levensduur van het vastgoed. Denk hierbij aan zo min mogelijk installaties (Installminderen) met hoge functionaliteit, minder verbruik van grondstoffen en het uitgeven van minder Euro’s per jaar aan het gebouw en energie!

Een ander belangrijk argument is dat wij ons verdiepen en daardoor begrijpen (ons inleven) in het primaire proces van de klant zodat wij door toevoeging van onze kennis u ontzorgen en waarde toevoegen!

Kimenai installatie beheer bv heeft een omvang waarbij slagvaardigheid kan worden gegarandeerd. Wij werken met kleine teams en zijn toegankelijk , denken mee en gaan voor een resultaatverplichting! U krijgt dus vanaf de prijsvorming tot aan de oplevering met één persoon te maken die het geheel aanstuurt en in samenwerking met andere bouwteampartners het project realiseert.

Heeft u bouw of renovatie plannen neem dan gerust vrijblijvend contact op en maak kennis met onze slogan Samen Vertrouwd Sterker u bent van harte welkom.

De mening van onze klanten

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie