Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Woningcorporaties

Woningcorporaties

Heeft u al een deskundige partner als het gaat over energetisch renoveren van de bestaande woningbouw voorraad?

Kimenai Installatiebeheer BV zet zich graag in om samen met u de kasstroom van energieverbruik in te zetten voor het verduurzamen van de woningen. Hiermee werken wij samen aan het verminderen van de CO2 uitstoot, sparen wij het milieu en krijgen de huurders lagere energielasten!

Of het nu uw huurders zijn of een Vereniging van Eigenaren, u wilt graag dat de bewoners  van uw woningen  tevreden zijn. Ook voor huurwoningen zijn er inmiddels laagdrempelige energiemonitoringssystemen gecombineerd met woonhuisautomatisering beschikbaar. Hiermee kan de huurder zijn installaties op afstand middels I-phone of tablet bedienen en is altijd op de hoogte van de energieprestatie van de woning.

Kortom ook voor uw huurders is verduurzaming en woonhuisautomatisering binnen handbereik!

Ons bedrijf voert de slogan “Samen Vertrouwd Sterker”, wij zijn  een flexibele en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie  voor het energetisch renoveren en duurzaam beheren van  uw woningen.

Wij helpen u graag duurzaam verder!

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie