Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu

Zorg

De bezuinigingen in de zorg zijn fors. Wij helpen u graag met exploitatie verlaging!

Met minder techniek veel functionaliteit dat is waar Kimenai Installatiebeheer BV voor staat.
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor Kimenai Installatie beheer BV kunnen ervan uitgaan dat  wij nadrukkelijk het accent leggen op het ontwerp van de  installaties waarbij Installminderen (consuminderen)het sleutelwoord is. Comfort, sobere toepassing van techniek met een hoge mate van functionaliteit zijn de sleutelwoorden waarmee wij de technische installaties zoals verwarming- , ventilaties-, en koelinstallaties ontwerpen en uitvoeren.

Met Kimenai Installatiebeheer BV  heeft u een kundige en betrouwbare partner die alle disciplines  van de installatietechniek voor u kan verzorgen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen  op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer), personenzoek- en communicatie-installaties, verpleegoproepsystemen, enzovoort.

Een ouder wordende bevolking (vergrijzing) vraagt andere toepassingen van installaties in de woningen die door het toepassen van nieuwe technologieën (domotica) kunnen worden ingevuld. Hierdoor wordt de woning meer levensloop bestendig zodat ouderen toch langer beschermd en vertrouwd thuis kunnen wonen.

In dit geval helpen wij de zorginstelling en de bewoner! Kortom iedereen gelukkiger!

Exploitatie

De kosten die gemoeid zijn met het energiegebruik van een gebouw zijn een substantieel onderdeel van de van de kosten die gemoeid zijn het technisch onderhoud. Door hier proactief op te sturen en zodoende ook het verbruik te beïnvloeden zijn wij steeds meer in staat concrete resultaat verplichtingen aan te gaan voor een langere periode. Doelstelling van deze benadering is Energie+Onderhoud= 2 maar moet worden Energie+Onderhoud=1 Wij zijn graag bereid u hierover vrijblijvend te informeren.

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak

De mening van onze klanten

"Juni 2023 Alweer ruim een jaar geleden hadden we voor het eerst contact. Daaruit vloeide voort dat jullie bij ons een hoge temperatuurwarmtepomp en 24 zonnepanelen zouden installeren. Het heeft wel een tijd geduurd voordat het zover was. In december de zonnepanelen en nu net de warmtepomp. We moesten o.a. een tijd wachten voordat de driefasenaansluiting was gerealiseerd door Liander. We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Jullie hebben je heel klantgericht opgesteld door rekening te houden met onze, soms wisselende, wensen. En ook aan kwaliteit van het werk wordt inderdaad veel aandacht besteed. Al onze vragen werden serieus genomen en goed beantwoord. We genieten nu van het resultaat en volgen op de apps hetgeen we besparen. Hartelijke groet, Adri Bramsen"

"20 januari 2021 Goede uitleg en gedegen advies. Zowel de positieve als negatieve kanten belicht.Prima vaklui hebben gezorgd voor een goede installatie, zowel bij de zonnepanelen als bij de water water warmtepomp"

Fam. Bloch uit Lochem

"6 januari 2021 Beste mensen, Vandaag zijn bij ons zonnepanelen geinstalleerd door werknemers van Uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken. Zoals:Op tijd aanwezig, accuraat werken, netjes en schoon achterlaten. Onze complimenten. vr.gr. Hennie en Dik Brokken."

Hennie en Dik Brokken.

" In onze zoektocht naar een rendabele verduurzaming van onze woning zijn we bij Kimenai terecht gekomen. Tijdens onze gesprekken om te komen tot het uiteindelijke ontwerp van onze woonhuis installatie aanpassingen werd goed meegedacht en goede adviezen geleverd. Dit hebben we erg gewaardeerd en heeft gemaakt dat we uiteindelijk voor Kimenai hebben gekozen."

Familie Visser uit Warnsveld

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve