Storingsdienst: bel ons 24 uur 7 dagen per week

(0575) 20 00 20 info@kimenai.eu
Header image

Conditiegericht onderhoud

Conditie gericht onderhoud of ook wel prestatiegericht onderhoud genoemd is de contractvorm waarmee wij vastgoedeigenaren echt kunnen ontzorgen op het gebied van totaal beheer van technische onderhoud aan installatie’s.

Kern van deze contractvorm is dat wij in plaats van een inspanningverplichting met betrekking tot het onderhoud en beheer naar een resultaatverplichting gaan. Dit houdt in dat wij vroeger werkzaamheden uitvoerden aan de installaties en hiervoor direct een rekening stuurden voor de uitgevoerde werkzaamheden.Wij hadden dus geen verantwoordelijkheid ten aanzien van prestaties van de installatie’s en de effecten hiervan op het gebouw  en haar gebruiker (comfort).

Met het prestatiecontract leggen wij met elkaar vast wat de prestaties van de installaties moet zijn. Met andere woorden: welke temperaturen garanderen wij, welk energieverbruik hoort daar bij en in welke conditie moeten de installaties zich naar een nader vast te stellen periode voldoen.
De wijze van onderhoud en de frequentie is geen zorg meer van de vastgoedeigenaar maar wel de prestaties!

Wilt u meer weten over conditie / prestatie gericht onderhoud, neem dan gerust contact op wij helpen u graag verder.

De mening van onze klanten

"20 oktober 2020 Gisteren hebben de mannen van uw bedrijf bij ons zonnepanelen aangebracht en we willen u laten weten dat deze twee mannen geweldig goede werkers zijn! Wij zijn er uitermate over tevreden en ze verdienen een grote pluim! Wat hebben ze alles netjes gedaan en alles opgeruimd, kortom super goede mensen die hard hebben gewerkt voor ons. Alles is naar volle tevredenheid afgewerkt en niets dan lof voor deze mannen!! "

Joke en Freek Roenhorst-Jansen

"Super blij met onze nieuwe Warmtepomp! Van het gas af met de vakmensen van Kimenai die echt rekening houden met de wensen van de klant!"

Fam. van Maanen te Lochem

Schouwburg Lochem

"Kimenai is een flexibel en transparant bedrijf en een zeer prettige samenwerking is dan ook ontstaan. Prestatiegericht, betrouwbaar en meedenkend in elke situatie. Kimenai ontzorgt!"

Kevin Woelders Hoofd Techniek en Beheer

De Beemd te Lochem

"Energie besparen en goed onderhouden installaties is voor ons topprioriteit. Kimenai ontwikkelt, denkt en bouwt met De Beemd mee. Snelle en adequate service is de extra plus."

Jorrit Erps bedrijfsleider stichting Gorsselse / Lochemse zwembaden

"We hebben bijna 90% minder gas verbruikt, het comfort van onze woning is enorm omhoog gegaan en dat voelen we iedere dag!"

Fam. Van 't Erve

LochemEnergie

"Kimenai Installatiebeheer BV voert dit project uit met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben"

LochemEnergie